Energia intel.ligent

Qui som

RDmes és una empresa tecnològica creada el 2006 per investigadors de la Universitat Politècnica de Catalunya BarcelonaTech amb l’objectiu central d’esdevenir un proveïdor de solucions tecnòlogies de referència en el camp de les energies renovables i eficiència energètica.

La tecnologia i processos involucrats en el nostre camp evolucionaran de forma dràstica durant els pròxims anys en base a la implementació de dissenys basats en enginyeria intel.ligent i noves tecnologies. RDmes s’ha fixat com a missió acostar al màxim els nous desenvolupaments al mercat, proposant solucions basades en dos conceptes fonamentals: mínim cost i màxima simplicitat d’ús.

Com a canal principal de transferència tecnològica, RDmes ha creat la plataforma en el núvol OmniluS. La nostra forta aposta per al desenvolupament ens permet una millora contínua de la plataforma oferint un creixent nombre d’aplicacions tècniques gratuïtes per donar suport al dimensionament, instal.lació i manteniment de sistemes que fan ús d’energies renovables.

RDmes enginyeria i manteniment

RDmes opera també com a enginyeria i empresa d’operacions i manteniment de sistemes renovables. Aquest contacte directe amb el mercat i l’usuari final permet una ràpida validació i consolidació de la tecnologia. El profund coneixament i grau d’especialització conjuntament amb l´ús intensiu de la nostra plataforma OmniluS. ens està permetent posicionar-nos al mercat per se capaços d’oferir la millor relació qualitat-preu.

Treballa amb nosaltres

RDmes és una empresa que aplica tecnologia puntera. A RDmes estem interessats de manera contínua en la incorporació de perfils professionals que puguin ajustar-se a les nostres necessitats i que desitgen formar part d’un equip de treball altament qualificat, jove, dinàmic i multidisciplinar. Envia’ns el teu CV!